O situație revoltătoare are loc la Mehedinți,la școala gimnazială din Mărăști, unde un profesor în vârstă de 41 de ani este acuzat că a întreținut relații nepotrivite cu eleva sa din clasa a VIII-a. Cei doi ar fi schimbat și poze intime, imaginile fiind găsite în telefonul fetei.

Mai mult decât atât, Eleva fura bani de acasă pe care îi ducea profesorului. Acesta se apără și dă vina pe fată, spunând că nu el i-a cerut să-i aducă bani. Chestionată, fata a recunoscut ce i-a dat în repetate rânduri dascălului. diverse sume de bani.

Cazul este discutat și analizat în consiliile de etică și disciplină și de administrație al Colegiului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu", de care ţinea şcoala în care preda, precizează Observator news.

Profesorul a fost suspendat din funcţie până la sfâşitul anului. Dascălul recunoaşte că a schimbat mesaje compromiţătoare, poze şi că fata i-a dat sume de bani, fără ca el să le ceară. Neagă însă că ar fi întreţinut relaţii cu minora.

„Este o poveste teribilă la nivelul colegiului, a fost un şoc pentru noi, cadrele didactice. Pe scurt, pe 28, colegul nostru care este coordonatorul şcolii gimnaziale Mărășești m-a informat despre un eveniment regretabil care a avut loc la şcoală, din acel moment am informat insăpectoratul şcolar, am convocat consiliul profesoral pentru comisie disciplinară, l-am audiat ca să ne spună punctul lui de vedere. În mare, anumite lucruri şi le-a asumat, dar pentru noi erau suficiente argumente să luăm toate măsurile să nu mai predea nici la Mărăşeşti şi nici la Colegiu”, a declarat directorul Colegiului.