Veste teribilă pentru compania Netflix, cel mai mare jucător de pe piața de streaming. O nouă platformă a fost lansată în România iar serviciile sunt gratuite, spre depsebire de serviciile Netflix, HBO Max și Disney Plus, care rămân contra cost.

Ce pune la dispoziție noua platformă și cum se poate descărca aplicația? Noua platformă se numește TV5 Monde Plus și este disponibilă gratuit, fără a avea cont, cu toată interfața în limba română. Se poate descărca pe telefon sau televizor, singura condiție fiind accesul la internet. Poatefi descărcată din Magazin Play.

Compania s-a lansat și în România, iar cei care doresc să o acceseze, se vor bucura de un conținut diversificat de animații, filme, seriale, documentare, podcasturi, emisiuni de divertisment, conținut pentru tineret etc.

Pe platformă se găsesc o mulțime de filme și de seriale, printre cele mai populare producții numărându-se La fidelite, Toi&Moi, Lady Chatterley, Wilder, Mobile Home, Alice, La Guerre des sexes și multe altele. Platforma TV5 Monde este accesată lunar de peste 2 milioane de utilizatori, iar în România și Republica Moldova sunt peste un milion de oameni care se bucură deja de serviciile acestora.