Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți în postura de părinți. Fiica lor Josephine le aduce cea mai mare fericire.

Deseori Smiley postează texte emoționante alături de poze cu fiica sa, în rețelele de socializare: ,,Nu pierde acum traind in mai devreme sau in mai tarziu! Asta e una dintre lectiile pe care copiii ni le dau inca de foarte mici…Ce repede trece timpul …iar eu vreau sa il incetinesc. Daca nu esti prezent si atent la tot ce simti si ce ti se intampla…nu exista reluari…momentele de fericire sunt unice si irepetabile. Multumim Josephine!"

În nicio poză Josephine nu apare cu fața, fiind protejată de părinții săi, aspect de înțeles. Chiar și fără să știe exact cum arată micuța, publicul o adoră, iar aseară fanii Josephinei au avut parte de o surpriză. Fiica lui Smiley a fost filmată de Pavel Bartoș la emisiunea ,,Românii au talent", unde Smiley este coprezentator.

Pavel Bartoș a scris alături de filmuleț: „Șocant, nu-mi vine sa cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Romanii au talent. Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine. Vedeți diseară ce se întâmplă, de la 20:30 începe Românii au talent! V-am pupat!”, a spus prezentatorul pe contul de Facebook.