Una dintre cele mai iubite vedete ale postului tv Antena 1 și o cântăreață foarte apreciată, Delia, și-a surprins fanii cu ultimele poze postate pe rețelele de socializare. 

Vedeta adoptă de obicei ținute originale, dar care nu-i pun deloc feminitatea în valoare. Fie că este vorba despre compleuri formate din pantaloni trei sferturi și tricouri largi sau pantaloni sport și geci ample, Delia nu-și lasă formele la vedere.

Iată că de data aceasta vedeta a pozat în cu totul alt stil. Pozele sunt extrem de senzuale și provocatoare, tocmai de aceea reacțiile au explodat. Dacă de obicei postările sale primeau câteva mii de reacții, de data aceasta, pozele au înregistrat în primele 24 de ore de la publicare peste 35 000 de reacții.

Iată câteva dintre comentariile primite de Delia, pentru aceste poze:

,,Ești superbă! Nu te lăsa influențată de nimeni si nimic, mergi pe drumul tău!"

,,Un exemplu dezgustator pentru generatia tânără. Nici un pic de demnitate."

,,Toate cele bune iți doresc. Să rămâi mereu același om minunat, fii tu însuți mereu . Îți doresc tot binele din lume și un salut cu mare drag pt o frumusețe și o voce superbă."

,,Suntem într-o lume în care mintea nu mai valorează nimic... Și nu mă refer la Delia mă refer la noua generație."

,,Stim cu totii ca esti frumoasa, superba. Ceea ce nu inteleg este faptul ca insisti sa tot arati acest lucru prin astfel de poze.."

,,Nimeni nu se indoia ca nu arati bine, eu nu as fi arătat atât de mult în public!
Îți imaginezi câți bărbați ai stârnit? Take care !"

,,Bai oameni buni ..voi mereu găsiți ceva rău de zis...dacă sa îmbracă prea mult nu e bine...dacă pozează într-un fel nu e bine...dacă apare într-o poza mai feminină nu e bine. Dacă apare în costum de baie nu e bine. Fraților va contraziceți singuri. Pai ce sa faci asa e lumea..invidioasa și rea de gura. Delia ține-o tot asa sora mea. Da-le peste nas la toți frustrații și frustratele."